En daar gaan we weer! Koffer inpakken en op reis

Reizen zit in mijn bloed en elke kans die in krijg pak ik aan om weg te gaan. Dat doe ik zowel privé als op uitnodiging voor mijn reisblog. Vandaag is het weer zover en stap ik in het vliegtuig op weg naar de Costa Blanca. Ik kijk er nu al naar uit om heerlijke tapas te eten op een zonovergoten terras of om lekker te chillen bij een hippe beach bar en nog een beetje de zomer mee te pakken in het mooie Spanje.

En tegelijkertijd slaat de stress weer toe, want wat neem ik mee? Als ik binnen Europa reis neem ik vaak alleen mijn handbagage mee, want extra betalen voor een grote koffer doe ik alleen bij hoge uitzondering. Ik ga alleen 12 dagen op reis, een behoorlijke uitdaging dus! In dit blog laat ik je zien hoe ik als reisblogster mijn super handige nieuwe koffer inpak en hoe jij ook stijlvol en praktisch op reis kunt gaan.

SUITSUIT MINT

Deze mint kleur is mijn favoriet

Mijn favoriete reiskoffer 

Nu moet ik toegeven dat ik al heel wat koffers versleten heb en ik betrap mij erop dat ik elk seizoen wel een nieuwe koop. Vooral de kleine trolley’s zijn mijn favoriet! Heel handig als je net als ik snel wilt reizen en last minute een reis wilt pakken richting de zon binnen Europa.

Ik heb een hekel aan lang wachten bij het inchecken, dus als het even kan neem ik een kleine trolley mee. Met een beetje passen en meten past er heel veel in, maar het geheim zit hem in de voor selectie om te voorkomen dat je teveel meeneemt. Ik ben fan van de kleur mint en toen ik de 50’s collectie van SUITSUIT voorbij zag komen met allerlei zachte pastel tinten was ik ook direct verkocht 🙂

SUITSUIT koffer

Binnenkant van mijn SUITSUIT Weekender trolley

Wat neem ik allemaal mee?

Het liefst wil je natuurlijk je halve garderobe meenemen en ik meestal ook, maar uit ervaring blijkt dat je altijd teveel mee neemt. Als echte reis fashionista hou ik het vooral simpel. De kunst is om dingen te combineren zodat je bepaalde items net wat vaker aan kunt doen, maar dan net wat anders 😉

SUITSUIT 032ss

Een greep uit mijn selectie

Wat ik sowieso meeneem:

  • 4 shirtjes – 2 jurkjes – 3 rokjes – 2 bikini’s
  • 1 clutch – espadrilles – wedges – toilettas
  • strandtas – accessoires – pareo -boek
SUITSUIT Mini Mint

Er past nog best wel veel in 🙂

 

SUITSUIT koffer inpakken

Handig tussen schot

Praktische tips

Als je met handbagage reist let dan op dat je geen vloeistoffen meeneemt. Je mag maximaal 10 flesjes van 100 ml meenemen in doorzichtige flesjes wat je apart in een hersluitbaar zakje bij de bagage check eruit moet halen. Als de vlucht vol zit dan kan het zijn dat je handbagage in het ruim onder het vliegtuig wordt vervoerd. Zorg dan altijd ervoor dat je je koffer af kunt sluiten wanneer je hem af moet geven.

TSA Lock

Bij deze weekender trolley kun je nooit meer een slotje vergeten, want er zit standaard al een geïntegreerde TSA (Travel Sentry Approved) slot ingebouwd aan de zijkant. Het fijne van SUITSUIT vind ik dat ze 5 jaar garantie geven op de trolley zelf en dat ze garant staan voor de kwaliteit van hun koffers. Dat neemt niet weg dat het handig is om altijd een reisverzekering af te sluiten wanneer je koffer door bijvoorbeeld het vervoer wordt beschadigd .

SUITSUIT 008ss

Travel Essentials

 

SUITSUIT 052ss

Handige vakjes

Wil je weten waar ik naar toe ga?

Ik ben er helemaal klaar voor en neem je mee ergens in het zonnige Spanje. Het is er nu 28 graden en de hele week geen wolkje aan de lucht met volop zon. En volgens mij kan ik wel een kleurtje gebruiken 😉

Benieuwd waar ik naar toe ga? In mijn volgende blog laat ik je weten naar welke stad ik ga die helemaal upcoming is. Vele boten vanuit Ibiza meren hier al aan en je ziet overal hippe barretjes en restaurants. Vooral de haven is trendy met gave beach clubs aan het water.  Heb je al een idee? Laat het mij dan even weten, want wellicht heb jij nog een tip voor mij die ik niet mag missen.

SUITSUIT 005kl

Ik ben er klaar voor 🙂

Share This Story

Lifestyle

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

You May Also Like