Zanzibar 5* Familiehotel Neptune Pwani Beach Resort

Vorig jaar deed ik een een oproep wie er voor Stylish Travel Tips de perfecte ambassadeur is om 5 sterren hotels te reviewen, waarop ik heel veel reacties kreeg. Ik geef ook graag andere mensen een podium die een bijzondere reis maken en op hele mooie plekjes komen en één daarvan is de ‘’The Travelicious Family’’.

Via Instagram te volgen @thetraveliciousfamily en sinds januari 2020 fulltime en voor onbepaalde tijd op reis. Wie zijn ze precies? Wouter (45jr), Rinkje (38 jr), Laurens (5jr), Sophie (3jr) en de jongste telg Louise, inmiddels 1 jaar oud. Geboren op Curaçao en nu al een kleine wereldreiziger.

Ze hebben besloten dat Nederland niet meer hun thuisbasis zal worden en dat ze gaan emigreren naar Curaçao. Op weg naar een vrij leven, een leven waarin hun kinderen zonder angst en beperkingen rondom Corona kunnen opgroeien. En dat is precies wat ik ook mijn eigen 2 dochters toewens. Een leven in vrijheid!

Read More…

Voor langere tijd naar Curaçao tijdens de winter

We leven in een gekke tijd nu Covid-19 roet in ons eten heeft gegooid met al onze reisplannen. Terwijl ik dit aan het typen ben zit ik al 2 maanden in Curaçao. Een fantastische tijd (en nog steeds) met de intentie om hier zelfs langer te blijven, maar bij het uploaden van dit interview kwam plotseling de lock-down. Met deze lockdown hopen ze net als vorig jaar succesvol het aantal besmettingen terug te dringen en geloof me, dan zit je weer safe! Dus zet Curaçao alvast maar op je bucketlist voor aankomende lente/zomer en lees hieronder wat Curaçao allemaal te bieden heeft voor een heerlijke zonvakantie of als je voor langere tijd naar Curaçao wilt gaan.

Geheel onverwacht belande Rinkje van de “TheTraveliciousFamily” een half jaar geleden op Curaçao toen ze bezig waren met hun wereldreis en op het moment, toen zo’n beetje de halve wereld op slot ging door Corona ook zij halsoverkop uit Afrika moesten vertrekken om veilig naar huis te kunnen vliegen. Via IJsland kwamen ze terecht op Curaçao en het beviel hun zo goed hier dat ze besloten te blijven en zelfs hun 3e kindje Louise werd hier geboren. Door Rinkje zitten wij hier dus nu ook, wat de beste keus ooit was. In dit interview geeft Rinkje als echte eiland insider al haar tips vanaf het zonnige Curaçao.

Read More…