Mexico, en het populaire schiereiland Yucatan!

Mexico is een populaire winterzon bestemming. Waarom? Omdat het naast het heerlijke klimaat, witte stranden en azuurblauwe zee, een geweldig cultureel achterland heeft met prachtige bezienswaardigheden. Daarnaast heeft Mexico een aantal van de mooiste stranden ter wereld, vooral langs de Caribische kust en de Pacifische kust. Niet voor niets staat deze bestemming hoog op ons lijstje om er 3 maanden te overwinteren.

Floor en haar gezin gingen ons al voor en waren 1,5 jaar op wereldreis toen ze aan het einde van hun reis neerstreken op het mooie schiereiland Yucatan. Ze delen hier hun ervaring over Isla Holbox, Playa del Carmen en Tulum. Het resultaat, een scala aan heerlijke vakantiefoto’s met hun beste tips! Wil je weten wat hun meest favoriete bestemming was? Lees dan vooral even verder.

Read More…

Familie rondreis met kinderen Mexico, Yucatan

Mexico, land van parelwitte stranden, azuurblauwe zee en Maya tempels. Mijn ultieme vakantiebestemming, want de mensen daar zijn erg aardig, je kunt er heerlijk eten en er waait bijna altijd een heerlijk briesje aan zee. Mexico is heel groot en het schiereiland Yucatán in het zuidoosten, omgeven door de Golf van Mexico en de Caribische Zee is mijn favoriete bestemming als je van zon, zee en cultuur houdt.

Midden-Amerika en in het bijzonder Mexico is een land dat doordrenkt is van geschiedenis met bijzondere piramide tempels en archeologische vindplaatsen die vorm geven aan de cultuur en de mensen die er wonen. Ervaar nu dit unieke deel van de wereld en de schoonheid van Yucatan met onvergetelijke excursies voor jou en of je kinderen, speciaal samengesteld door Kay Tours.

Read More…