Publicatie in de Telegraaf

Interview in de Telegraaf over ons digital nomad bestaan tijdens onze 3 maanden reis door Azië:

KASIA HERING EN VINCENT DE VLUGT werken in en reizen door Azië

“HOOFDROL IN EIGEN FILM“

Kasia Hering (35) en Vincent de Vlugt (28) sturen jaloersmakende foto’s vanaf hun huidige stek: het exotische Unawatuna op Sri Lanka. De twee vertrokken begin december uit Nederland voor een Azië trip van enkele maanden.

Onderweg verdient Kasia geld met haar blog StylishTravelTips.com en werkt Vincent vanuit zijn internetbureau GoFunky voor klanten in Nederland. Zijn site TravelandVisit.com is een nieuw initiatief waar vakantiegangers direct accommodatie bij hoteliers kunnen boeken.

Over twee weken vertrekken ze naar Bali, waar ze wat langer op één plek willen blijven; in Ubud bevindt zich een grote community met digitale nomaden. Juist omdat ze ‘on the road’ werken, is het belangrijk om af en toe rust in te bouwen.

Wel hebben ze hun eigen huis in Nederland aangehouden. “Ideaal gesproken willen we daar een paar maanden blijven en de rest van het jaar in het buitenland vertoeven. Het inspireert ons en we merken nu al dat onze dromen zich ontvouwen. Alsof we de hoofdrol in onze eigen film spelen.”

Ons interview is tevens online gepubliceerd in het Noordhollands Dagblad.

Voor het hele verhaal achter deze reis, zie ook mijn babymoon vakantie van 3 maanden.

Share This Story

Media

You May Also Like