Perspublicatie Nakar Hotel Mallorca

Waar ga je naar toe als je hoogzwanger bent en je nog wilt genieten van een korte vakantie in de zon? Tijdens mijn eerste zwangerschap van Sofie vloog ik samen met mijn moeder naar Mallorca en verbleef ik in een super trendy city hotel midden in de stad van Palma de Mallorca. (Zie artikel hieronder).

Nakar Hotel, Palma de Mallorca

Naar aanleiding van mijn verblijf publiceerde Nakar Hotel mijn artikel over wat te doen op Mallorca op hun website en gebruikt Transavia tevens mijn reistips voor een vakantie naar Palma de Mallorca.

 

 

 

 

 

Share This Story

Media

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

You May Also Like